Ishockey

Rydaholm vände och vann

Ishockey Det blev seger för Rydaholm i Hockeytrean under söndagen när de på hemmaplan besegrade Lenhovda med 5-2. Artikeln kommer att uppdateras. – Vi spelar riktigt bra över 60 minuter idag, säger Rydaholms assisterande tränare Daniel Jonasson.

Arkivbild

Rydaholm hamnade i underläge med både 0-1 och 1-2 i dagens hemmamatch mot Lenhovda. Men i den tredje perioden gick de förbi genom fyra mål. 5-2-pucken prickades in i tom målbur.

Rydaholms assisterande tränare Daniel Jonasson säger att han tycker hans lag, till skillnad mot den förra matchen mot Ronneby, gör 60 bra minuter.
– Sista perioden framförallt där vi går ut och vinner med 4-0.

Det här var andra matchen efter lagets corona-uppehåll och ännu saknas det folk som inte kommit tillbaka.
– Vi gör det riktigt bra idag. Vi är tillbaka på rätt spår känns det som. Det saknas fortfarande lite folk, men de som ställer upp idag krigar för varandra helhjärtat.

Rydaholms målskyttar var Gustav Ottosson 2, Gottfrid Heinmert, Johannes Lindahl och Jesper Vingren.